Małe mieszkanie w bloku zamieniło się w prawdziwą perełkę, a wszystko dzięki projektantom z Wizualhome Projektowanie Wnętrz.

- Reklama -


Dzięki usunięciu ściany dzielącej korytarz i kuchnię udało się powiększyć przestrzeń. Kolory sofy i pufy w salonie zainspirowały do stworzenia nowoczesnego, ale też nieprzeciętnego wnętrza. Białe szafki kuchenne z drewnianym blatem świetnie łączą się z czarnym połyskiem sprzętów AGD i lamp. Purpurowe obicie siedziska w przedpokoju nadaje mieszkaniu elegancji. Łazienka z turkusowymi płytkami, złotą baterią i jasnym drewnem przechodzi do kuchni w postaci drewnianego blatu i turkusowego szkła lacobel.

Klientom zależało aby ich sufit nie był nudny. Zastosowano więc sufit podwieszany, a w nim tunele na plafony i pasy LED. Białe i czarne lampy uzupełniają białą przestrzeń, lustro poszerza optycznie mieszkanie a antracytowa ściana na końcu korytarza sprawia wrażenie, że jest on krótszy niż w rzeczywistości.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj