Wnętrze lokalu gastronomicznego Stacja smaku powstało we współpracy dwóch wrocławskich pracowni projektowych. Bar znajduje się przy ulicy Wagonowej we Wrocławiu, stąd klimat w jakim zostały zaprojektowane wnętrza. Salę główną zdobi fototapeta z ciuchcią, a w sali dolnej, zwanej “Stacja podziemie”, głównym punktem jest neon naszego projektu, zrobiony na zamówienia dla lokalu. Biel, szarość i czerń dopełnia zieleń trawy na ścianach, turkusowa tapicerka oraz drewniane elementy w kolorze dębu. Różnorodność struktur znajdziemy również w powtarzającym się motywie pasów.

- Reklama -

 Wygodne niebieskie kanapy Stacja smaku 02 Stacja smaku 03 Niesamowity klimat Stacja smaku 05 Przestronna łazienka Stacja smaku 07 Stacja smaku 08 Stacja smaku 09 Lokomotywa 10 Stacja smaku 11 Nowoczesne wnętrze Stacja smaku 13 Bar 14 orginalne miejsce na kurtki 15

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj