Kreatywny zespół Geometrix Design zrealizował projekt salonu dla rodziny muzyków, który miał służyć jako pokój dzienny. W pomieszczeniu musiało się znaleźć miejsce na sprzęt muzyczny, książki, pamiątki itd. W pokoju nie mogło zabraknąć możliwości spania, udzielania lekcji muzycznych, oraz funkcji sali do prób.

- Reklama -


W pokoju postanowiono zerwać z geometrią pomieszczenia. Ściana z telewizorem została ozdobiona filcowymi panelami (filc jest bardzo dobrym materiał dźwiękoszczelnym/tłumiącym), pomiędzy panelami wbudowane łagodne oświetleniowe LED. Część środkowa ściany jest wysunięta. W części górnej i dolnej zastosowano lustra, co daje efekt jakby ściana została zawieszona. Kolorystyka ściany może być zmieniona przy pomocy zastosowanych taśm LED.

Czy projekt wykonany przez zespół Geometrix Project jest udany sami możecie ocenić.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj