Niebanalne mieszkanie o powierzchni 25 m kw. z antresolą, zostało urządzone z myślą o uczącym się lub pracującym singlu, który żyje w biegu, a wracając do domu potrzebuje chwili relaksu. Przestrzeń w nieco młodzieżowym klimacie opiera się na graficznych akcentach w postaci linii, które współgrają z energicznymi i pobudzającymi kolorami.

- Reklama -


Projekt autorstwa studia Wojtyczka zakłada wykorzystanie jak największej możliwej przestrzeni do przechowywania, tym samym nie zabierając miejsca do wykonywania codziennych czynności. Mieszkanie zachowało również wszystkie potrzebne do funkcjonowania strefy. W dolnej części kawalerki znajduje się wydzielona kuchnia wraz z miejscem do spożywania posiłków, która posiada pełnowymiarową lodówkę, zmywarkę i piekarnik, strefa relaksu – miejsce do spotkań z przyjaciółmi oraz wydzielone miejsce do pracy przy komputerze. Na antresoli zaaranżowano sypialnię, w której również znajduje się kilka przydatnych schowków.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj